NaslovnicaVijestiIgrač Manchester Cityja optužen za još dva silovanja!

Igrač Manchester Cityja optužen za još dva silovanja!

Igrač Manchester Cityja Benjamin Mendy optužen je za još dva silovanja, navode engleski mediji koji prate slučaj 27-godišnjaka, koji se trenutno nalazi u zatvoru. Taj broj ukupnih optužbi se podiže na šest, a pred njim je i suđenje za seksualne napade.

Igrač Manchester Cityja

Protiv Benjamina Mendyja, koji je 2018. godine osvojio naslov svjetskog prvaka sa reprezentacijom Francuske, krajem kolovoza ove godine podignuta je optužnica zbog četiri slučaja silovanja, te jednog seksualnog napada.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

On se pred kaznenim sudom u Stockportu mora pojaviti sutra, a sudit će mu se 24. siječnja u Chesteru.

Nakon optužbi protiv Mendyja, Manchester City ga je suspendirao. Nalazi se u zatvoru u ovom trenutku i to u dijelu u kojem su smješteni ostali zatvorenici i silovatelji koj isu izolovani od ostatka svijeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!