NaslovnicaVijestiIgrač od 200 milijuna eura?

Igrač od 200 milijuna eura?

coutinho salah

Slučaj Coutinho još uvijek nije gotov. Naime, Liverpool je ovo ljeto za njega tražio 200 milijuna eura i nisu bili spremni pristati na ništa ispod tog, a danas informacije iz Engleske kažu da je Liverpool spreman prodati Coutinha za 145 milijuna već ove zime. 25-ogodišnji Brazilac prošle je sezone svakako bio jedan od najboljih igrača u Engleskoj, ali ove sezone on je čak i u petoplasiranom Liverpoolu u sjeni Manea i Salaha.

Philippe Coutinho stigao je u Liverpool 2013. godine iz Intera za samo 13 milijuna eura. Tada supertalentirani 21-ogodišnjak došao je na otok i isprofilirao se u jednog od najopasnijih igrača Premiershipa. Prema uglednom sportskom portalu Transfermarkt.com zvijezda Liverpoola procijenjena je na vrijednost od 65 milijuna eura što ga čini osmim najskupljim igračem Premier lige. Ispred njega nalaze se Harry Kane, Paul Pogba, Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku, a Sergio Aguero i Alexis Sanchez dijele istu cijenu kao i on.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Coutinho ove sezone

Philippe Coutinho počeo je sezonu tako što je bio ljut na upravu Liverpoola što ga nisu pustili da ispuni svoj dječački san i zaigra za klub iz Barcelone rame uz rame s Lionelom Messijem. Barcelona je navodno nudila 150 milijuna eura, ali ‘Redsi’ su rekli – 200 milijuna! Do kraja prijelaznog roka dogovor nije postignut i Coutinho je bio razočaran.

Brazilac je čak navodno zaprijetio Kloppu da neće igrati, da ne želi nastupiti u Ligi prvaka jer on već ove zime ide u Barcelonu, no brzo se predomislio i zaigrao je u Ligi prvaka, čak je i zabio 2 gola te još 2 asistirao. No, u Premier ligi situacija nije tako bajna niti za njega niti za Liverpool, jedini tko dominira je njegov suigrač Mohamed Salah.

Naime, Coutinho je ove sezone u Premier ligi postigao samo 3 gola te asistirao 2, ne baš impresivno za igrača koji bi trebao vrijediti 200 milijuna eura. Dok s druge strane njegov suigrač Mohamed Salah na kontu ima već 17 golova i 4 asistencije, a do ozljede su obojica bili u sjeni Manea koji je impresivno krenuo u sezonu, no sada je stao.

Kada uzmemo u obzir kakvu sezonu imaju Kevin De Bruyne, Hazard, Kane, Salah, Sterling, Sane možemo s pravom pitati – je li Coutinho u ovom trenutku uopće u 10 najboljih Premier lige i ako nije kako onda može vrijediti 150 ili 200 milijuna eura?

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!