NaslovnicaVijestiIgrač Real Madrida postigao dogovor sa Barcelonom uoči prvog izravnog transfera od...

Igrač Real Madrida postigao dogovor sa Barcelonom uoči prvog izravnog transfera od 2007. godine!

Veznjak Real Madrida Isco je navodno postigao dogovor sa ogorčenim rivalom Barcelonom uoči ljetnog transfera. Španjolski reprezentativac je ispao iz sastava pod vodstvom Carla Ancelottija i upisao je samo devet nastupa u La Ligi tijekom cijele sezone.

Njegov ugovor istječe ovog ljeta, a El Chiringuito tvrdi da je već odlučio doći u Barcelonu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Predsjednik kluba Joan Laporta želi pojačati svoj tim slobodnim igračima zbog njihove finansijske situacije.

Prošlog ljeta je Lionel Messi otišao zbog prenapuhanog iznosa plaća, a brojni su igrači bili prisiljeni smanjiti ju kako bi pomogli klubu.

Isco se pridružio Madridu iz Malage 2013. godine i pomogao im da osvoje dva naslova u Premier ligi i četiri Lige prvaka sa 346 nastupa diljem svijeta.

Španjolski reprezentativac može djelovati na krilnim pozicijama, ali je najbolji u veznom redu, igrajući odmah iza napadača.

Javier Saviola bio je posljednji igrač koji je izravno napravio transfer, pridruživši se Madridu iz Barcelone 2007. godine.

Saviola je proveo samo dvije godine u Madridu prije nego što je prešao u Benficu, u usporedbi sa šest koliko je proveo u Barceloni.

Barcelona je napravila niz poteza na tržištu transfera u siječnju, potpisavši besplatnog Danija Alvesa i Ferrana Torresa iz Manchester Cityja za 55 milijuna funti.

Torres se nije mogao registrirati do ponedjeljka, kada je branič Samuel Umtiti pristao na produljenje ugovora i smanjenje plaće.

Umtitiju će se plaća smanjiti sljedećih 18 mjeseci ako ostane na Nou Campu.

Francuski reprezentativac je i dalje otvoren za napuštanje kluba ako mu stigne pristojna ponuda.

Madrid i Barcelona će se večeras sastati u španjolskom Superkupu u Saudijskoj Arabiji.

Pobjednik će se u nedjelju u finalu suočiti sa boljim iz duela Atletico Madrid i Athletic Bilbao.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!