NaslovnicaVijestiIgrač Tottenhama doživio saobraćajnu nesreću, a odmah nakon toga uhapšen!

Igrač Tottenhama doživio saobraćajnu nesreću, a odmah nakon toga uhapšen!

Igrač Tottenhama Danny Rose je u noći sa utorka na srijedu doživio saobraćajnu nesreću. Naime, Rose se zabio u ogradu koja dijeli dvije trake na autoputu i od siline udarca je njegov automobil ostao bez gume.

Igrač Tottenhama doživio

Policija je odmah stigla na mjesto nesreće i nakon testiranja 30-godišnjaka na alkohol, ustanovili su da nije bio pijan, ali je engleski nogometaš uhapšen zbog prebrze vožnje.

“Automobil je oštećen, ostao je bez jedne gume. Rose je sretan što je izvukao živu glavu u ovoj situaciji. Policija ga je zatekla u stanju šoka,” izjavio je jedan od svjedoka.

Danny Rose je imao problema sa ozljedama u posljednje vrijeme, a prije toga je odigrao 29 utakmica za englesku reprezentaciju. Izgleda da ga Tottenham planira prodati ovog siječnja.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!