NaslovnicaVijestiIgrač Uniteda Marouane Fellaini tuži proizvođača sportske opreme zbog bizarnog razloga!

Igrač Uniteda Marouane Fellaini tuži proizvođača sportske opreme zbog bizarnog razloga!

U svijetu nogometa gdje trenutno vlada novac, imamo novu priču u koju je zaista teško povjerovati, ali je istinita. Igrač Uniteda Marouane Fellaini tužit će američkog giganta New Balance zbog neudobnih kopački, koje su mu kako on kaže onemogućile igranje na visokom nivou.

Igrač Uniteda Marouane Fellaini

Prema vodećim britanskim tabloidima The Sunu i Daily Mirroru, član Manchester Uniteda Marouane Fellaini pojavio se na sudu u Londonu. Ne radi se o bilo kakvoj tužbi, već tužbi zbog  slabijih  nastupa u prethodnim sezonama. I to nije riječ o tužbi protiv bilo koga,  nego tužbu protiv navodnog krivca za njegove loše partije u prošlim sezonama.

[su_bonus]

Fellaini  je naime podigao tužbu priotiv proizvođača sportske opreme New Balance, koji mu je prije godinu dana platio ogromnu sumu novca da napusti Nike i počne koristiti njihovu opremu, konkretno kopačke. Sada Belgijanac od njih zahtijeva veliku odštetu, jer smatra da je njegova loša forma prouzrokovana upravo zbog  kopački New Balance, jer u njima igra lošije nego prije te da zbog njih ima velike fizičke probleme sa stopalima.

>> Na ljeto je bio veliki heroj Atletica a sada ga suigrači tjeraju iz kluba!

„Nevjerojatno je koliko je loša kvaliteta ovih kopački. Ne samo da su vrlo neudobnei, one su mi također prouzrokovale nepopravljibu štetu na mojim nogama, zbog koje imam mnogo problema”, napisao je u tužbi Fellaini te zahtijeva oko 2 milijuna funti, odnosno 2,3 milijuna eura.

Fellaini je potpisao ugovor s New Balanceom 2012. godine, a to je bio četverogodišnji ugovor kojeg belgijski reprezentativac nije mogao prekinuti, te ako je istina, zbog njega je doživio veliki pad u formi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!