NaslovnicaVijestiIgrač Villarreala tužio Valverdea zbog nasilnog ponašanja nakon utakmice

Igrač Villarreala tužio Valverdea zbog nasilnog ponašanja nakon utakmice

Álex Baena, napadač Villarreala, je podnio tužbu španskoj policiji protiv Federica Valverdea, veznog igrača Real Madrida. Razlog tužbe je to što je Valverde nakon meča između ova dva tima udario Baenu šakom u lice, što je rezultiralo vidljivim povredama.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Dužnosnici Villarreala potvrdili su informaciju i izjavili da će podržati svog igrača tijekom cijelog procesa. Naglasili su i da apsolutno osuđuju svaki čin nasilja.

“Nogometaš Villarreala doživio je nasilje, kada je išao prema autobusu momčadi, nakon utakmice odigrane protiv Reala na stadionu Santiago Bernabeu. Suočen s ovom situacijom, igrač je odlučio podnijeti odgovarajuću prijavu protiv napadača, a Villarreal osuđuje ovaj čin nasilja i čvrsto vjeruje u verziju svog igrača, koji će biti podržan tijekom ovog procesa”, stoji u priopćenju kluba.

Prema pisanju španskog lista Marca, Federico Valverde trenutno neće biti kažnjen sportskom kaznom. Razlog tome je što je tužba protiv njega podnesena policiji, a ne Disciplinskoj komisiji La Lige.

Izvještaji navode da se Federico Valverde i Álex Baena nalaze u sukobu još od utakmice Kupa kralja u siječnju, kada je Baena fauliran od strane Valverdea. Prema navodima, Baena je tada rekao Valverdeu: “Plači sada kada ti se dijete neće roditi”.

Iako je nogometaš Villarreala ranije demantirao sve navode o uvredljivim komentarima, Valverde je na kraju ipak priznao svoju krivnju. Podsjećamo, Villarreal je pobijedio u toj utakmici rezultatom 3:2.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!