NaslovnicaVijestiIgrači Barcelone se dogovorili kojeg igrača žele u svojoj ekipi od sljedeće...

Igrači Barcelone se dogovorili kojeg igrača žele u svojoj ekipi od sljedeće sezone!

Mundo Deportivo tvrdi kako Barcelonina svlačionica sanja povratak Neymara, iako je brazilska zvijezda blizu potpisivanja dogovora sa PSG-om.

Igrači Barcelone

Katalonski mediji navode da su igrači u svlačionici Barcelone jednoglasni po pitanju eventualnog povratka Neymara u klub, a da ga najviše žele vidjeti oni igrači sa kojima je igrao i prije nego što je otišao u Pariz.

“Nastup Neymara u prvom poluvremenu protiv Bayerna pokazao je koliko je zaista moćan i momčad Barcelone je svjesna da bi on bio ogromna pomoć u borbi za Ligu prvaka sljedeće sezone”, pišu Španjolski mediji.

Neymar navodno odugovlači sa potpisom novog ugovora sa PSG-om, koji navodno čeka ponudu Barcelone koja ga je prije četiri godine prodala za 222 milijuna eura.

Barca u ovom trenutku nema novaca za dovođenje Neymara, ali ima nekoliko igrača za koje je PSG zainteresiran. Na toj listi je naravon, Ousmane Dembele koji je omiljen u Francuskoj, te Antoine Griezmann.

Neymar ima ugovor sa PSG-om do kraja sljedeće sezone, a ako ga ne prodaju ovog ljeta i ugovor mu istekne, već u siječnju 2022. bi mogao otići iz kluba bez odštete.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!