NaslovnicaVijestiIgrači će golove u Bundesligi moći slaviti samo na dva načina!

Igrači će golove u Bundesligi moći slaviti samo na dva načina!

Njemačko prvenstvo se nastavlja narednog vikenda, a u cilju prevencije širenja zaraze, igrači će golove u Bundesligi moći slaviti samo na dva načina!

golove u Bundesligi

Njemačka Bundesliga nastavlja se 16. svibnja nakon dvomjesečne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, naravno, bez gledatelja na tribinama, uz niz pravila kojih će se igrači i stručno osoblje morati pridržavati kako bi se spriječilo širenje zaraze COVID-19.

Njemački list Bild navodi da igračima neće biti dozvoljeno rukovanje ili grljenje kada slave golove – dozvoljen je dodir jedino nogama i laktovima, tako da će proslave golova biti umnogome drugačije od onih na kakve smo navikli.

Koliko god je moguće, moraju se suzdržati od pljuvanja po travnjaku, napisano je u dokumentu kojeg su klubovi dobili od Udruženja njemačke lige (DFL).Na stadionima i travnjacima neće biti maskota, igrači se neće rukovati prije utakmice, a neće biti ni grupnih fotografija. Ekipe iz tunela ili garderobe neće istovremeno izlaziti na teren.

U dokumentu se navodi da će svi koji sjede na klupi obavezno nositi zaštitne maske, a između igrača i trenera bit će potrebno barem jedno slobodno mjesto. Treneri će masku moći ukloniti samo kada daju upute igračima, na udaljenosti od minimalno 1,5 metara od svojih ili suparničkih igrača.

Naslov prvaka brani Bayern iz Minhena, koji je i vodeći na tablici nakon 25 odigranih kola, sa 4 boda prednosti ispred drugoplasirane Borussije Dortmund, te 5 bodova više od trećeplasiranog RB Leipziga.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!