NaslovnicaVijestiIgrači Man Uniteda frustrirani Ronaldovim ponašanjem, žele da napusti klub

Igrači Man Uniteda frustrirani Ronaldovim ponašanjem, žele da napusti klub

Već tjednima traje priča oko Erika Ten Haga, Manchester Uniteda i Ronalda, jer još uvijek nema rješenja za gotovo besmislenu situaciju u kojoj Portugalac pokušava “natjerati” tim da funkcionira po njegovim pravilima.

37-godišnjak je odustao od klupske predsezonske turneje po Australiji i Tajlandu zbog ‘obiteljskih razloga’. Ušao je naknadno u igru u porazu svoje momčadi protiv Brightona prvog vikenda nove sezone Premier lige, nakon što je jedva imao predsezonu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Špekuliralo se da će otići, pa ostati, da će igrati, pa neće, zbog čega je propustio gotovo cijele pripreme, a upravo zato je došlo do pobune u svlačionici Uniteda.

Naime, dio igrača frustriran je Ronaldovim ponašanjem i sve veći broj njih traži da ode iz kluba i tako skine barem dio nagomilanog pritiska. Doduše, Ronaldo još uvijek ima suigrače koji ga podržavaju i žele njegov ostanak, no podjela na klanove mogla bi samo dodatno zakomplicirati ionako kompliciranu situaciju u klubu i dovesti do potpunog fijaska.

Ten Hag je već nekoliko puta jasno dao do znanja da će Ronaldo igrati kada bude u optimalnom fizičkom stanju, s obzirom na to da već dugo nije trenirao s momčadi iz osobnih razloga. Ušao je u posljednju godinu ugovora s Unitedom, a čak i unutar kluba vlada podijeljeno mišljenje o njegovoj prodaji.

Peterostruki osvajač Ballon d’Or traži odlazak s Old Trafforda samo 12 mjeseci nakon senzacionalnog povratka. Raspravljalo se o prelasku u mnoštvo klubova, ali za sada je Ronaldo još uvijek u knjigama Man Uniteda, a rok za transfere se zatvara 1. rujna.

S druge strane, bivši napadač Uniteda Javier Hernandez javno je poručio da bi se želio vratiti u klub, pa čak i igrati bez plaće, kako bi pomogao ekipi da izađe iz trenutnih problema.

Hoće li Ronaldo pronaći novi klub prije zatvaranja prijelaznog roka? Pa, sudeći prema svježim izvješćima, čini se da se njegovi suigrači tome nadaju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!