NaslovnicaVijestiIgrači Manchester Uniteda iznenađeni nekim Mourinhovim odlukama

Igrači Manchester Uniteda iznenađeni nekim Mourinhovim odlukama

Igrači Manchester Uniteda iznenađeni nekim Mourinhovim odlukama. Jose Mourinho je vrlo jasno rekao da mu EFL kup mnogo znači i zbog toga je izabrao snažnu prvu postavu protiv Manchester Cityja u srijedu.

Igrači Manchester United

Bila je to prilika za Mourinha da napravi neke promjene. Mogao je odmarati Zlatana Ibrahimovića i dati minutažu nekim igračima kojima to očajnički treba, uključujući Memphis Depaya i Matteo Darmiana.

Mourinhov kolega Pep Guardiola je učinio upravo to. Menadžer Građana napravio je devet izmjena u momčadi koja je počela u nedelju protiv Southamptona (1-1).

[su_euro_soccer_bonus]

Španjolac je možda ispao iz kupa zbog tih izmjena nakon poraza od 1-0 na Old Traffordu, ali Guardiola je dokazao da mu taj EFL kup ne znači ništa.

Mourinho je, međutim, počeo sa Ibrahimovićem, zatim 89 milijuna funti vrijednim igračem, Paulom Pogbom, Juanom Matom i David de Geom. Želio je pobijediti.

Ipak, bilo je čudno vidjeti da je jedan igrač izostavljen iz Unitedove momčadi.

Naime, Henrikh Mkhitaryan je doputovao na Old Trafford i izgledalo je da će sigurno dobiti nekoliko minuta na terenu, pa možda čak i krenuti od prve minute.

Zbog toga je bilo čudno vidjeti da njegovo ime nije na popisu igrača za prvu momčad ili za klupu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Prema Guardianu, Mkhitaryan je ‘iznenađen’ zbog toga, a to je lako i vidjeti zašto.

Armenac je napravio samo četiri nastupa za Manchester United od njegovog dolaska iz Borussije Dortmund u ljeto, a to je od 10. rujna.

Njegov izostanak u Mourinhovim planovima je izazvao glasine o skorom odlasku, ali te glasine su negirane do sada.

Ipak, da li bilo tko može reći da će Mkhitaryan sljedeće sezone igrati na Old Traffordu sa 100% sigurnošću?

27-godišnjak, koji je izglasan kao igrač sezone u Bundesligi za sezonu 2015/16, odigrao je samo 105 minuta u Premier ligi.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!