NaslovnicaVijestiIgrači Real Madrida tvrde: "Lionel Messi želi da ovaj igrač Barcelone ode...

Igrači Real Madrida tvrde: “Lionel Messi želi da ovaj igrač Barcelone ode na kraju sezone”

Nedavni izvještaji iz Španjolske navodno tvrde da Lionel Messi želi da novi igrač Barcelone, Yerry Mina ode na kraju sezone. Mina je prešao u Barcelonu iz Palmeirasa tijekom zimskog prijelaznog roka, a velike stvari se očekuju od igrača koji ih je koštao 10.5 milijuna funti.

Igrači Real Madrida

No, pojavio se samo dva puta za Barcelonu, dok su Gerard Pique i Samuel Umtiti ostali prvi izbor Ernesta Valverdea.

Mina trenutno zauzima mjesto igrača koji nije iz EU-a u Barceloni, a Philippe Coutinho i Paulinho mu se pridružuju na tom mjestu.

Arthurov očekivani dolazak iz Gremija je ipak stavio tu poziciju pod sumnju, a najnoviji izvještaji iz Španjolske sugeriraju da zvijezde Real Madrida misle da je Messi presretan što bi Mina mogao napustiti klub na kraju sezone.

[su_watch_live_football]

Prema Diario Golu, glasine koje se čuju u Realu je da Messi odlučuje tko će biti u timu, a tko neće.

Sergio Ramos i kompanija iz Reala su navodno rekli da argentinska zvijezda stoji iza situacije Mine i Arthura.

Realovi igrači su među sobom govorili: “Messi želi da Mina ode.” Navodno i Arthurov dolazak orkestrira Messi, prema riječima igrača Reala. Da li su ovo još neke prozivke igrača Real Madrida kako bi pomeli Messija u večerašnjoj utakmici protiv Chelseaja, nismo sigurni.

[su_champions_league]

Realovi igrači misle da se Messi želi riješiti novog suigrača Mine, baš kao što je to uradio sa David Villom i Zlatan Ibrahimovićem. Mina je povezan sa prelaskom na posudbu u Barcelonine rivale iz La Lige, Gironu.

Barcelona večeras igra protiv Chelseaja u drugoj utkamici osmine finala Lige prvaka, gdje će pokušati da prođu dalje nakon remija od 1-1 na Stamford Bridgeu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!