NaslovnicaVijestiIgrači u šoku: Posjetili Grealisha nakon što su saznali da nije pozvan...

Igrači u šoku: Posjetili Grealisha nakon što su saznali da nije pozvan na Europsko prvenstvo

U subotu će izbornik engleske nogometne reprezentacije Gareth Southgate objaviti konačan popis za Europsko prvenstvo koje počinje 14. lipnja u Njemačkoj. Posljednjih dana s popisa su otpali veznjaci Tottenhama i Liverpoola, James Maddison i Curtis Jones, te Harry Maguire iz Manchester Uniteda i Jack Grealish iz Manchester Cityja.

Maguire je ispao iz momčadi zbog ozljede, dok će Grealish ostati kod kuće zbog jake konkurencije u napadu. Prema Telegraphu, izostanak Grealisha “šokirao je igrače reprezentacije”. Jedan engleski reprezentativac, koji nije imenovan, čak je zatražio pojašnjenje od Southgatea kako bi svi razumjeli odluku, dok su se ostali članovi svlačionice okupili oko krilnog napadača kako bi mu pružili podršku.

“Šokirani igrači posjetili su Grealishovu sobu nakon što su čuli da ide kući. Neki su rekli da misle da bi trebao biti u momčadi”, izvještava Telegraph.

Kako prenose engleski mediji, Grealish je bio “zaprepašten i uznemiren”, ali ističu da to nije dovelo do svađe prije velikog natjecanja. Čak je bio svjestan da mu je mjesto u momčadi ugroženo, zbog čega se priključio reprezentaciji prije nego što je morao, s obzirom da je s Cityjem igrao finale FA Cupa i izgubio od Uniteda.

Nadao se da će ga to dovesti na konačni popis, ali Southgate nije dijelio isto mišljenje. Navodno se oprostio na “profesionalan” način, poželjevši suigračima puno sreće na Euru, gdje će Engleska igrati u skupini C s Danskom, Srbijom i Slovenijom.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!