NaslovnicaVijestiIker Casillas progovorio o svom lošem odnosu sa Joseom Mourinhom

Iker Casillas progovorio o svom lošem odnosu sa Joseom Mourinhom

Bivši golman Real Madrida Iker Casillas konačno je odlučio otkriti detalje svog lošeg odnosa sa Joseom Mourinhom, zbog kojeg je na kraju odlučio napustiti kraljevski klub.

Iker Casillas progovorio o svom lošem odnosu s

Mnogi su ostali zatečeni kada su Los Blancosi nakon pobjede protiv Valencije rezultatom 3-2 ispratili defanzivca Alvara Arbelouu, koji napušta klub na kraju sezone.

Bivši igrač Liverpoola neće produžiti ugovor sa timom sa Santiago Bernabeua, a u posljednjoj utakmici je dobio ispraćaj kakav prošle sezone nije dobio Iker Casillas, još jedna legenda kluba.

Arbeloa je na utakmici protiv Valencije odigrao posljednjih 11 minuta nakon što je zamijenio Cristiana Ronalda, a, pored velikih ovacija za tribina, na kraju su ga i suigrači ispratili vrlo dostojanstveno.

Iako shvatamo zašto je Arbeloa toliko popularan u Real Madridu, za kojeg se borio i na terenu, i u medijima, mnogi od nas se vjerovatno pitaju zašto Iker Casillas nije dobio sličan oproštaj od kraljevskog dresa.

No, sam Casillas, koji trenutno brani boje portugalskog Porta, odlučio nam je dati odgovor na to pitanje. Španjolski reprezentativac je konačno odlučio progovoriti o detaljima svađe sa tadašnjim trenerom Mourinhom, zbog koga je izgubio mjesto u prvoj postavi.

“Morao sam odlučiti da li da ostanem i budem predmet ismijavanja u klubu, ili da napustim i budem u mogućnosti ponovo da dišem. Odabrao sam drugu opciju i živim mirnije. Da sam tada gledao na svoju korist, u klubu bi bila ludnica svakog dana, pogotovo u posljednjoj sezoni.”

“Bilo je neugodno sa Joseom Mourinhom, jer su u svlačionici bila dva čovjeka čiji odnos se pogoršavao iz dana u dana, to je nešto što se događalo svakodnevno. No, taj loš odnos je utjecao na ostale na način da biraju stranu, dijelio je svlačionicu. Nadam se samo da će s vremenom ti duhovi prošlosti na kraju nestati.”

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!