NaslovnicaVijestiIlkay Gundogan na sjajan način odgovorio na podršku svojih suigrača

Ilkay Gundogan na sjajan način odgovorio na podršku svojih suigrača

Igrač Manchester Cityja Ilkay Gundogan poslao je poruku svojim suigračima da još uvijek nije preminuo, nakon što su nosili dresove sa njegovim imenom u znak podrške za povrijeđenog veznjaka.

Gundogan je povrijedio križne ligamente prošle sedmice na utakmici protiv Watforda, te neće biti na raspolaganju Pepu Guardioli do kraja sezone, potvrdio je španjolski stručnjak.

U znak podrške za povrijeđenog suigrača, cijeli tim Manchester Cityja je nosio njegov dres pri izlasku na teren na utakmici protiv Arsenala jučer, a ‘Građani’ su na kraju slavili rezultatom 2-1. Taj njihov gest je zbunio mnoge navijače koji su po društvenim mrežama počeli raspravu o ozbiljnosti Gundoganove povrede.

Međutim, njemački reprezentativac je odgovorio na to objavom da je još uvijek živ, te zahvalio svojim suigračima na podršci. Ilkay je na svom twitter računu objavio: “Hvala suigračima i čestitam im na ovoj ključnoj pobjedi protiv Arsenala. PS: Ne brinite, još uvijek sam živ.”

[su_bet365_1mspectacular_mali]

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!