NaslovnicaVijestiIMA KLAUZULU OD 100 MILIJUNA EURA, ALI GA UNITED DOVODI ZA 60:...

IMA KLAUZULU OD 100 MILIJUNA EURA, ALI GA UNITED DOVODI ZA 60: Evo i prvog pojačanja Manchester Uniteda ove zime!

Kapetan Sportinga Bruno Fernandes mogao bi se navodno prodati za 60 milijuna funti.

IMA KLAUZULU

25-godišnjak je potpisao novi ugovor sa portugalskim klubom, a prema pisanju portugalskih medija, kaluzula o njegovom otpuštanju iznosi 100 milijuna eura. Međutim, izvješće portugalskog lista Record tvrdi da bi Sporting bio spreman da ga proda za 60 milijuna funti.

Manchester United i Tottenham su povezani sa veznjakom. Izvještaj Jogoa tvrdi da bi Crveni đavoli ove zime mogli poptisati Fernandesa za 65 milijuna funti, dok je 90min nedavno izjavio da Jose Mourinho želi da ga dovede u sjeverni London.

Portugalski internacionalac postao je popularno ime u svjetskom nogometu zahvaljujući svojim impresivnim nastupima za Sporting. Ove sezone je Fernandes postigao devet golova i šest asistencija u 17 nastupa na svim natjecanjima.

Jedino je realno da 25-godišnjak napusti Sporting zbog nekog velikog kluba u Europi i ako potpiše za Manchester United ili Spurse, bilo koji klub bi mogao imati veliku korist.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!