NaslovnicaVijestiIma li goreg terena na svijetu? Na utakmici se lopta gubi u...

Ima li goreg terena na svijetu? Na utakmici se lopta gubi u grmlju, ali igra se nastavlja

Nije neuobičajeno vidjeti loše travnjake diljem svijeta, ali snimak koji dolazi iz Perua izazvao je šok u cijelom svijetu. U početnoj fazi Kupa Perua susreli su se nogometaši Cebollitasa i Empresa Comunal de Macarija, a stanje travnjaka bilo je, blago rečeno, katastrofalno.

Stadion u Sicuaniju, nazvan po legendarnom američkom reperu Tupacu Shakuru, potpuno je neprikladan za igru. Umjesto uređene trave, igrači su igrali među grmljem, gdje je lopta često “nestajala”, što je predstavljalo veliki izazov za igrače obje ekipe da je uopće pronađu.

Brojni korisnici društvene mreže X prvo su bili šokirani viđenim, a potom su se našalili duhovitim prijedlozima za domaću momčad.

“Pustite krave na stadion, odmah će vam riješiti problem s travom”, “Ako netko strada, bojim se da ćemo ga izgubiti u džungli”, samo su neki od komentara stanja travnjaka na stadionu 2Pac.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!