NaslovnicaVijesti"On ima sve što je potrebno za igranje u Barceloni, bit će...

“On ima sve što je potrebno za igranje u Barceloni, bit će presretan ako ode tamo”

Desni bek Benfice Nelson Semedo trebao bi se pridružiti Barceloni, mišljenje je trenera portugalskog B tima.

Nelson Semedo blizu prelaska u Barcelonu

23-godišnjak je povezivan sa prelaskom u katalonski klub otkako je Dani Alves otišao u Juventus.

Trenutno je Barca u potrazi za novim igračem na toj poziciji, a prema mišljenju trenera Benficinog B tima Heldera Cristovaoa, Semedo ima sve što je potrebno za igranje u Barceloni.

“Nelson Semedo ima sve što je potrebno. Ukoliko potpiše za Barcelonu bit će vrlo sretan. To je idealan klub za njega”, rekao je Cristovao za BTV.

Semedo je u Benficu stigao iz Sintrensea 2012. godine besplatno, a pod vodstvom Cristovao je odigrao 62 utakmice u B timu Benfice, postigao pet golova i kreirao devet asistencija.

Za prvi tim je debitovao u prvom kolu prošle sezone u pobjedi protiv Estorila rezultatom 4-0, kada je postigao jedan od golova.

U dvije sezone je odigrao 65 utakmica za ‘Orlove’, postigao tri gola i upisao devet asistencija. Također je debitovao i za reprezentaciju Portugala za koju ima dva nastupa.

Semedov trenutni ugovor sa prvakom Portugala traje do ljeta 2021. godine, a ukoliko bude odlazio iz kluba ovog ljeta, Benfica bi za njega mogla tražiti veliki iznos.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!