NaslovnicaVijestiImat će jednu od najboljih obrana u svijetu: Manchester City dovodi novo...

Imat će jednu od najboljih obrana u svijetu: Manchester City dovodi novo pojačanje od 85 milijuna eura iz Serije A!

Manchester City navodno priprema ponudu na ljeto za Milana Skriniara. Slovački internacionalac etablirao se kao jedan od najboljih braniča u Europi zahvaljujući svojim nastupima za Inter Milan.

Imat će jednu

Ove je sezone Skriniar bio ključni razlog zašto Nerazzurri imaju najbolji obrambeni rekord u Seriji A do sada. Do sada je sudjelovao u 31 utakmici u svim natjecanjima, pružajući asistenciju protiv Bologne.

Prema talijanskom Calciomercatu, Manchester City će na ljeto pripremiti ponudu za potpisivanje Skriniara. Ovaj izvještaj također tvrdi da je ekipa iz Premier lige ranije ponudila 60 milijuna eura za njega, ali Inter ga procjenjuje na 85 milijuna eura.

Skriniar je trenutno jedan od najboljih braniča u Europi i postoji velika vjerojatnost da bi mogao napustiti Inter jer bi ga veći klubovi željeli potpisati.

Man Cityu su potrebna pojačanja u obrani i Slovak bi bio sjajan dodatak njihovom sastavu. Skriniar i Aymeric Laporte mogli bi uspostaviti prilično solidno partnerstvo u obrani Cityja.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!