NaslovnicaVijestiImenovano 10 najboljih braniča na svijetu!

Imenovano 10 najboljih braniča na svijetu!

10 najboljih obrambenih igrača u svjetskom nogometu rangirano je sa Rubenom Diasom koji je kontraverzno pretekao Virgila van Dijka na prvom mjestu.

Imenovano 10 najboljih

Iako je branič Manchester Cityja morao pretrpjeti poraz u ovosezonskom finalu Lige prvaka, imao je fantastičnu sezonu. Tako ga je nogometni magazin FourFourTwo uvrstio na prvo mjesto njihove top 10 liste najboljih braniča na svijetu.

“Smiren na lopti, pozicioniran i vođa je tima, sve što je Građanima nedostajalo u obrani otkako je Vincent Kompany otišao iz kluba”, izjavio je FourFourTwo.

Listu od 10 najboljih braniča na svijetu možete vidjeti u nastavku:

10. Gerard Pique (Barcelona)

9. Sergio Ramos (Real Madrid)

8. Milan Skriniar (Inter)

7. John Stones (Man City)

6. Raphael Varane (Real Madrid)

5. Harry Maguire (Man United)

4. Aymeric Laporte (Man City)

3. Marquinhos (PSG)

2. Virgil van Dijk (Liverpool)

1. Ruben Dias (Man City)

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!