NaslovnicaVijestiImenovano 10 najboljih golmana svih vremena!

Imenovano 10 najboljih golmana svih vremena!

Iza svake sjajne nogometne momčadi stoji golman svjetske klase, ali tko je najbolji koji je ikada bio među stativama?

Igrajući na vjerojatno najcjenjenijoj poziciji u nogometu, golmani su često zanemareni.

To je jedan od najtežih poslova na terenu koji zahtjeva koncentraciju, pribranost i sposobnost izvođenja obrana u bilo kojem trenutku igre, ali dobijaju li dovoljno pažnje?

Često ćete čudi imena Pele, Diego Maradona, Johan Cruyff, Zinedine Zidane, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i još desetak igrača koje nećemo spominjati.

Ali što je sa golmanima? Ne bi li golmani poput Manuela Neuera, Gianluigija Buffona i Leva Yashina trebali biti dio razgovora?

Svakako tako mislimo i ovo je naš stav prema najboljim golmanima svih vremena.

10. Gordon Banks

9. Edwin van der Sar

8. Peter Schmeichel

7. Oliver Kahn

6. Petr Cech

5. Manuel Neuer

4. Dino Zoff

3. Gianluigi Buffon

2. Iker Casillas

1. Lev Yashin

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!