NaslovnicaVijestiIncident u Kijevu uoči finala Lige prvaka!

Incident u Kijevu uoči finala Lige prvaka!

Uoči finala Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida dogodio se incident u Kijevu, javljaju mediji. Iako bi nogomet trebalo da je u prvom planu, neki se očigledno trude da ne bude tako…

Subotnju finalnu utakmicu Lige prvaka između Liverpoola i Reala gledat će praktično čitav planet. Svi s nestrpljenjem očekuju sraz nekih od najboljih napadača današnjice, a puno toga upravo će ovisiti o Ronaldu (Real) i Salahu (Liverpool).

Međutim, Benzema, Bale i Isco, odnosno na drugoj strani Firmino i Mane također su igrači koji mogu riješiti utakmicu.

[su_champions_league_final]

Ipak, da ne bude samo nogomet u fokusu uoči finala Lige prvaka, pobrinuli su se huligani (zasad neidentifikovani) koji su napali navijače Liverpoola koji su stigli u Kijev.

Maskirani huligani sinoć su u Kijevu napali navijače engleskog Liverpoola, koji su u Ukrajinu doputovali kako bi pratili finalnu utakmicu Lige prvaka, koju u subotu igraju Real Madrid i Liverpool.

Približno 20 huligana je u blizini olimpijskog stadiona u centru grada počelo napadati navijače, pri čemu su dvojica teže ozlijeđena. Navijači su mirno sjedili u jednom od lokala i večerali, kada je u lokal upala grupa maskiranih huligana i počela napadati navijače Liverpoola i na njih bacati dijelove inventara.

Detalji iz policijske akcije za sada nisu poznati. Britanski list Daily Mirror je objavo da su napadači bili građani Ukrajine, te da su dvojica uhićena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!