NaslovnicaVijestiInfantino najavio moguću zabranu TV prijenosa Svjetskog prvenstva: "Ovo je šamar za...

Infantino najavio moguću zabranu TV prijenosa Svjetskog prvenstva: “Ovo je šamar za sve žene svijeta”

Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e, iznio je prijetnju da bi pet europskih zemalja – Velika Britanija, Španjolska, Italija, Njemačka i Francuska – moglo izgubiti pravo na prijenos Svjetskog nogometnog prvenstva za žene zbog, kako tvrdi, uvredljivih ponuda za otkup televizijskih prava.

Getty Images

Infantino je na sastanku FIFA-e u Ženevi rekao da je jako nezadovoljan ponudama ovih pet velikih europskih zemalja te da su one u konačnici neprihvatljive. Dodao je i da je gledanost Svjetskog prvenstva za žene izuzetno dobra, ali da se to u ponudama ne može vidjeti.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Naša je moralna i zakonska obveza poštivati ​​Svjetsko prvenstvo za žene što je više moguće i zato ćemo, ako ponude budu i dalje nepravedno niske, biti prisiljeni zabraniti prijenos u pet velikih europskih zemalja. Brojke gledanosti za Svjetsko prvenstvo za žene čini 50-60 posto gledanosti Svjetskog prvenstva za muškarce, no to se u ponudama ne vidi”, rekao je Infantino.

Nakon toga je otkrio detalje ponuda, usporedivši ih s ponudama za Svjetsko prvenstvo za muškarce, te ukazao na značajne razlike među njima.

“Ponude TV kuća iz pet velikih europskih zemalja za Svjetsko prvenstvo za žene su 20 do 100 puta niže nego za muškarce. Ovo je šamar svim velikim igračicama, ali i svim ženama svijeta”, rekao je Infantino.

Svjetsko prvenstvo za žene igrat će se od 20. srpnja do 20. kolovoza 2023. godine u Sjedinjenim Američkim Državama.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!