NaslovnicaVijestiInfantino želi vidjeti Messija na Svjetskom prvenstvu i kad bude imao 47...

Infantino želi vidjeti Messija na Svjetskom prvenstvu i kad bude imao 47 godina

Lionel Messi, koji ima 36 godina, i dalje igra nogomet na visokoj razini, te je nedavno osmi put u svojoj sjajnoj karijeri proglašen najboljim nogometašem svijeta. Pitanje je koliko dugo će moći održavati takvu razinu, no nedavno je dao naslutiti da bi mogao biti dostupan argentinskoj reprezentaciji i na Svjetskom prvenstvu 2026. godine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e, izražava nadu da ćemo uživati u njegovoj igri i nakon toga razdoblja.

“Nadam se da će biti na sljedećem Svjetskom prvenstvu, ali i onom nakon toga, pa i onom 2034. godine”, rekao je Infantino o nogometašu kojeg mnogi smatraju najboljim svih vremena. Messi će 2034. biti 47-godišnjak i vjerojatno će već dulje vrijeme biti u mirovini.

Messi je prvi put zaigrao za argentinsku reprezentaciju 2005. godine, a do sada je odigrao 180 utakmica, postigao 106 golova i upisao 56 asistencija. Sudjelovao je na pet svjetskih prvenstava, a na posljednjem u Kataru prošle godine predvodio je Argentinu do osvajanja trofeja.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!