NaslovnicaVijestiInfo iz prve ruke: Nekadšnji član Aston Ville otkrio kako izgleda Roy...

Info iz prve ruke: Nekadšnji član Aston Ville otkrio kako izgleda Roy Keane kada “poludi”

Darren Bent, bivši član Aston Vile, detaljno je opisao kako je raditi s temperamentnim Ircem Royom Keanom u praksi. “Kada poludi, to je stvarno, stvarno zastrašujuće”, prisjeća se Bent.

Roy Keane otkrio

U Engleskoj se posljednjih dana dosta govori o temperamentu i eksplozivnosti Irca Roya Keana, za kojeg mnogi kažu da je uputio neosnovane kritike prema Davidu de Gei, Harryja Maguiru i drugim igračima Manchester Uniteda za koje je rekao da su u utakmici protiv Tottenhama napravili nedopustive pogreške.

Keane je gore navedenim igračima savjetovao da sramno zakopaju glave, a De Gei je čak rekao da bi ga za primljeni gol protiv Tottenhama, da je aktivan igrač, “premlatio”.

Bivši engleski reprezentativac Darren Bent, koji je kratko vrijeme radio s Keanom u Aston Vili, gdje je Keane radio kao pomoćnik glavnom treneru Paulu Lambertu, potvrdio da se Keane “ne igra” i da zapravo nije dobro biti oko njega kad izgubi temperament.

“Bio je zaista vrlo, vrlo zastrašujući. Potpuno je izgubio kontrolu nad sobom. Jednostavno to nije mogao podnijeti greške drugih igrača. Cijelo je vrijeme maltretirao igrače, zašto su loše reagovali i slično”, rekao je Bent za talkSPORT i nastavio.

“Sjećam se utakmice protiv QPR-a. Izgubili smo se i tada je došao k nama u svlačionicu. Paul Lambert je odstupio i pustio Roya da razgovara. Ostali smo tamo još dva sata. Nije se mogao zaustaviti. Pričao je o tome da smo se previše puta masirali, pili neprikladna pića, da neki od nas vježbaju jogu … Također je napao one koji su ozlijeđeni, na primjer, optužio je Rona Vlaara, koji je imao povredu koljena zašto je sa takvom povredom toliko dugo izvan pogona. “

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!