NaslovnicaVijestiINIESTA UPOZORIO BARCELONU: "Ne smijete ga pustiti da ode. On je i...

INIESTA UPOZORIO BARCELONU: “Ne smijete ga pustiti da ode. On je i dalje odličan igrač!”

Bivši igrač i legenda Barcelone, Andres Iniesta upozorio je katalonske divove da mogu pogriješiti ako dopuste Ivanu Rakitiću da napusti Nou Camp.

INIESTA UPOZORIO BARCELONU

Kako Sport bilježi, špekulacije o budućnosti hrvatskog veznjaka su sve veće i veće, nakon što je pao pod vodstvom Ernesta Valverdea.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


 

Rakitić je bio ograničen na samo devet nastupa na svim natjecanjima, ali glavni problem je što je većina tih utakmica došla sa klupe, jer se čini da je izgubio mjesto u početnih 11.

To dolazi nakon što je imao preko 50 nastupa u svakoj sezoni sa Barcelonom otkako im se pridružio 2014. godine iz Seville, pa ostaje da se vidi hoće li Valverde jednostavno preći na dugoročne opcije ili će pozvati Raktića kako sezona odmiče.

Nema sumnje u Iniestu i u to što bi Barceona trebala uraditi, jer je on inzistirao da bi mogli pogriješiti ako prodaju Rakitića.

“Ne bih ga pustio. Odličan je igrač”, rekao je za Marcu. “Ono što je radio svo vrijeme bilo je veličanstveno. Ove godine nije imao istaknutu ulogu kao ranije, ali to ne znači da nije sjajan igrač.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!