NaslovnicaVijestiInter donio odluku o Džeki, presudilo Svjetsko prvenstvo u studenom

Inter donio odluku o Džeki, presudilo Svjetsko prvenstvo u studenom

Ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio tvrdi da će Edin Džeko ostati u Interu, te da je klub već najavio tu odluku bh. napadaču.

Iako se nagađalo da će povratkom Romelua Lukakua Džeko postati višak u svlačionici Nerazzurra, Inter ima potpuno drugačije planove i računa na Dijamanta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Novinar Sky Sporta, Paolo Condò je poručio da je Interu potreban jedan napadač koji neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru koje počinje krajem studenog, na što je odgovorio Di Marzio, dodajući da je Inter već rekao Džeki da aposlutno računaju na njega i da ostaje.

Džeko ima još jednogodišnji ugovor s Interom vrijedan 5 milijuna eura, a talijanski mediji objavili su kako bi navodno bio spreman promijeniti sredinu u slučaju da mu netko ponudi dvogodišnji ugovor.

Podsjetimo, Džeko je prošle sezone došao u Inter te je u 49 utakmica u svim natjecanjima postigao 17 golova uz deset asistencija.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!