NaslovnicaVijestiINTER DOVODI DVA NOVA POJAČANJA U SIJEČNJU: Antonio Conte sprema dvostruki transfer...

INTER DOVODI DVA NOVA POJAČANJA U SIJEČNJU: Antonio Conte sprema dvostruki transfer – ovo su dvije zvijezde koje vrlo dobro poznaje!

Inter je pozitivno započeo novu sezonu u Seriji A, a sada je izviješteno da Antonio Conte promatra pojačanja koja bi doveo u siječnju kako bi zadržao svoju trenutnu formu.

INTER DOVODI DVA

Nerazzurri se nalaze na drugom mjestu na tabeli nakon 12 utakmica, samo jedan bod iza vodećih prvaka Juventusa.

Iako izgleda kao da će se ove godine pojaviti kao najbliži suparnici za titulu, talijanski divovi također ostaju u lovu na nokaut fazu Lige prvaka, jer trenutačno zauzimaju treće mjesto u skupini F, ali još uvijek imaju tri boda manje od drugoplasirane Borussije Dortmund.

Kako napominje Metro, Conte je nedavno bio kritičan prema planiranju izgradnje svoje momčadi tijekom ljeta, jer vjeruje da su još uvijek kratki za natjecanje na više frontova na najvišem nivou, pa će možda pojačanja u siječnju biti dočekana sa raširenim rukama.

Imajući to na umu, Goal Italy izvještava da su napadač Chelseaja Olivier Giroud i Romin igrač Alessandro Florenzi nove mete Contea za siječanj.

Obojica igrača se nalaze u sličnim situacijama nakon što su se mučili za startnu postavu u svojim klubovima. Florenzi je posljednjih tjedana izgubio mjesto, dok je Giroud do sada bio ograničen na samo šest utakmica pod vodstvom Frank Lamparda ove sezone.

S druge strane, ako žele ući u prvu postavu, možda će morati da promijene sredinu ovog siječnja, a izvješće sugerira da bi im Inter mogao pružiti tu mogućnost.

Conte ih obojicu dobro poznaje po tome što je trenirao Girouda u Chelseaju, dok je Florenzija u Italiji, pa bi mogao biti razuman dvostruki transfer ovog sijelnjam, jer Interu zaista trebaju pojačanja da bi se mogli boriti za glavne trofeje ove sezone.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!