NaslovnicaVijestiInter krenuo po najveću zvijezdu Juventusa. Ponudili mu petogodišnji ugovor

Inter krenuo po najveću zvijezdu Juventusa. Ponudili mu petogodišnji ugovor

La Gazzetta dello Sport navodi kako je Inter krenuo u akciju dovođenja Paula Dybale. Direktor Intera Beppe Marotta je obavio telefonski razgovor sa agentom argentinskog napadača i navodno su započeli pregovore oko dolaska u Milano.

28-godišnji Dybala koji je za Juventus odigrao 274 utakmice otkako je stigao 2015. godine, nije potpisao novi ugovor i na kraju sezone može otići u besplatnom transferu. Već sada može razgovarati sa zainteresiranim klubovima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Inter je u finansijskim problemima, ali novac za Dybalu pronašli su odlascima Artura Vidala, Matiasa Vecina i Christiana Eriksena.

Navodno bi Paulo Dybala u Interu zarađivao sedam i pol milijuna eura po sezoni uz dodatne bonuse. Potpisao bi petogodišnji ugovor i dobio nekoliko milijuna za potpisivanje istog.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!