NaslovnicaVijestiINTER KUPUJE U BARCELONI: Antonio Conte spreman žrtvovati tri igrača kako bi...

INTER KUPUJE U BARCELONI: Antonio Conte spreman žrtvovati tri igrača kako bi doveo zvijezdu Barcelone!

Menadžer Intera Antonio Conte je spreman dati zeleno svjetlo za prodaju Radje Nainggolana, Joao Maria i Borje Valera kako bi doveli Arturo Vidala iz Barcelone.

Talijanski taktičar je imenovan za nasljednika Luciana Spallettija ovog ljeta, a od tada je bio vrlo zauzet.

S obzirom na njegov dosadašnji uspjeh i iskustvo na najvišoj razini, očekuje se da će Conte voditi Inter u utrci za naslov i natjecati se u Ligi prvaka, ali čini se da želi ključno pojačanje kako bi omogućio da se to i dogodi.

Kako piše Calciomercato, putem Tuttosporta, predlaže se da je bivši menadžer Juventusa i Chelseaja spreman žrtvovati Nainggolana, Marija i Valeroa ovog ljeta kako bi u njegovoj momčadi napravili mjesta i prikupili sredstva za slanje ponude za Vidala.

Ajax – PSV: Najava finala nizozemskog Super kupa!

Ovaj dvojac se jako dobro poznaje, naravno nakon njihovog boravka u Torinu, tako da je Conte očito spreman ponvoo povezati se sa Vidalom kako bi dodao čvrstoću, čeličnost i iskustvo u veznom redu.

Nakon dolaska Frenkie de Jonga ovog ljeta, natjecanje za mjesta u veznom redu Barcelone je u velikom porastu i nejasno je hoće li Vidal imati istaknutu ulogu na Nou Campu.

S obzirom da se te sumnje zadržavaju nad njegovom budućnosti, možda će se odlazak u Inter isplatiti, s obzirom na to da je Conte spreman koristiti svog bivšeg igrača u glavnoj ulozi u veznom redu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!