NaslovnicaVijestiINTER KUPUJE U PREMIER LIGI: Dovode zvijezdu Manchester Uniteda u besplatnom transferu!

INTER KUPUJE U PREMIER LIGI: Dovode zvijezdu Manchester Uniteda u besplatnom transferu!

Čini se da je jedna od zvijezda Manchester Uniteda privukla interes europskih divova, te bi sljedećeg ljeta mogao otići u besplatnom transferu.

AGENT OČEKUJE PONUDU

Prema pisanju talijanskog Calciomercata, europski divovi Inter Milan su zainteresirani za potpis veznjaka Manchester Uniteda Nemanje Matića u besplatnom transferu.

Calciomercato dodaje da za sada nema naznaka da će Manchester produžiti ugovor sa defanzivnim veznjakom.

31-godišnjak je ispao iz sastava Uniteda na početku sezone, ali od tada se vratio u tim Ole Gunnar Solskjaera.

Crveni đavoli su prije dva ljeta potpisali srbijanskog internacionalaca iz Chelseaja uz naknadu od 40 milijuna funti, javlja BBC Sport.

Veznjak je bio fenomenalan u svojoj debitantskoj sezoni, jer je Jose Mourinhova ekipa tada završila na drugoj poziciji u ligi.

Prelazak u Inter pruža Matiću savršenu priliku da se vrati u najbolju formu, do će također imati sjajnu priliku za osvajanje nekih trofeja u posljednjim godinama svoje karijere.

Zvijezda bi se ponovo sastala sa Antonio Conteom, nakon što su zajedno boravili u Chelseaju.

Čini se da United kreće u novom smjeru sa Solskjaerom, sa fokusom na mlađe britanske igrače – ako klub ozbiljno shvati norvežanina, malo je vjerovati da će Matiću biti dodijeljen novi ugovor.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!