NaslovnicaVijestiInter postavlja novi rekord sa prodajom Lautara Martineza!

Inter postavlja novi rekord sa prodajom Lautara Martineza!

Iako je teško vjerovati da će Inter biti voljan da proda svoju zvijezdu i napadača Lautara Martineza, oni će ipak postaviti novi rekord ako mu dopuste da ode u Barcelonu.

Inter postavlja

Katalonci su izgleda u najboljem položaju da osiguraju potpis mladog Argentinca, koliko i zbog činjenice da će njegov reprezentativni kapetan Lionel Messi, također postati njegov klupski kapetan. To će osigurati da se njihovo partnerstvo nastavi i na klupskoj razini.

Sa otpusnom klauzulom od 111 milijuna eura, ako Barca pristane platiti, bilo to gotovinom ili mješavinom zamjene igrača i gotovine, Inter će postaviti novi rekord, te oboriti onaj koji je postavljen kada je Paul Pogba prešao u Manchester United.

Kada je Francuz potpisao za Crvene đavole iz Juventusa, koštao je ekipu sa Old Trafforda uvjerljivih 105 milijuna eura, što je najveća naknada plaćena za igrača iz Serije A.

Pogbin agent, Mino Raiola, dobio je nevjerojatnih 27 milijuna eura od tog transfera, piše Sport.

Sa 54 gola i 13 asistencija u 69 utakmica, Barcino zanimanje za Martineza je razumljivo, no je li vrijedno toga da sruši talijanski transfer rekord, to je sasvim druga priča.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!