NaslovnicaVijestiInter pronašao zamjenu za Martineza u Engleskoj!

Inter pronašao zamjenu za Martineza u Engleskoj!

Inter je identificirao Arsenalovog Alexandre Lacazettea kao zamjenu za napadača Lautaro Martineza, koji je na putu za Barcelonu, navodi se u izvještaju Mundo Deportiva.

Inter pronašao zamjenu

Navodno se očekuje da će Barcelona dovesti argentinskog napadača u svoje redove, a to znači da će Inter ostati bez svog broja 9, tako da će morati pronaći zamjenu koja će igrati zajedno sa Romeluom Lukakuom.

Interov sportski direktor Piero Ausilio je postavio Alexandre Lacazettea kao prioritet ovog ljeta, ukoliko Lautaro Martinez završi svoj tranfer u Barcelonu, navodi se u izvještaju.

Lacazette bi se mogao pokazati kao idealna zamjena za Martineza s obzirom na to da može igrati iza napadača i predstavljati značajnu prijetnju golu svojim kretanjem i završnicom.

29-godišnjak bi mogao dodati potrebnu snagu za Inter, jer Antonio Conte traži pojačanje za obnovu svog sastava ako Martinez ode na Nou Camp.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!