NaslovnicaVijestiInter želi dva igrača Chelseaja u zamjenu za Lukakua!

Inter želi dva igrača Chelseaja u zamjenu za Lukakua!

Inter je navodno tražio ne samo jednu nego dvije zvijezde Chelseaja za Romelua Lukakua. Lukaku je snažno povezivan sa zapanjujućim prelaskom u Chelsea, sa Thomasom Tuchelom, koji želi pojačati napad uoči nove sezone.

Nakon što nisu uspjeli namamiti Erlinga Haalanda iz Borussije Dortmund, klub se okrenuo Lukakuuu koji neće biti jeftin.

Divovi iz Serie A nabacili su ogromnu cijenu od 100 milijuna funti na svog napadača uslijed interesa iz Premier lige.

No, izgleda da će Inter razmotriti ponudu igrača plus gotovinu, prema Independentu.

Tvrde da Lukaku ima osobni dogovor sa svojim bivšim timom. Također se smatra da će igrača uvjeriti na transer i njegov agent Federica Pastorella.

Izvješće se nastavlja navodeći kako je Inter otvoren za uključivanje dvojice igrača Chelseaja u dogovor. Inter bi volio da u Italiju, umjesto Lukakua krenu Marcos Alonso i David Zappacosta. O Španjolcu se već razgovara, dok je Talijan prethodno bio povezan sa prelaskom u Inter.

Unatoč tome što je povezan sa odlaskom, Alonso je redovito nastupa pod vodstvom Tuchela kada je prošle sezone zamijenio Franka Lamparda.

Odigrao je 17 utakmica u svim natjecanjima, uključujući 13 nastupa u Premier ligi. Zappacosta je, pak, prošle sezone uživao na posudbi u Genoi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!