NaslovnicaVijestiInter želi Girouda, on želi kod Contea, prepreka visoko obeštećenje?

Inter želi Girouda, on želi kod Contea, prepreka visoko obeštećenje?

Italijanski mediji prenosi kako Inter želi Girouda, a da je francuski napadač voljan da se preseli na Giuseppe Meazzu, ali prepreka tom transferu, kako stvari stoje, mogao bi da bude novac.

Kako je prenio Sky Italia, čelnici Intera razgovarali su sa menadžerom Oliviera Girouda, koji je pristao na dvoipogodišnji ugovor. Njegov ugovor sa londonskim klubom ističe na ljeto.

Međutim, Inter prvo mora da pristane na uslove Chelseaja, koji traži između osam i 10 miliona eura. Italijanski klub ne želi da plati više od pet miliona eura.

Giroud ima nekoliko ponuda, među kojima i od Lyona, ali želi da pređe u Inter.

Giroud nije igrao za Chelsea od kraja studenog, pošto od dolaska trenera Franka Lamparda, prednost u napadu ima Tammy Abraham.

Francuz je u siječnju 2018. godine iz Arsenala prešao u Chelsea, za koji je postigao 19 golova, od kojih pet u Premier ligi.

Ove sezone odigrao je samo pet utakmica u Premier ligi. Ako pređe u Inter ponovo će sarađivati sa trenerom Antoniom Conteom, koji ga je doveo u Chelsea.

Sky je prenio da je Aston Villa pokušala da dovede Girouda na posudbu do kraja sezone, ali da Francuz želi da pređe u Conteov tim prije nego da se bori za opstanak u Premier ligi.

Umjesto njega, Aston Villa je na pozajmicu dovela Dannyja Drinkwatera.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!