NaslovnicaVijestiInterov duo stigao u Valenciju, preostao potpis za novi klub!

Interov duo stigao u Valenciju, preostao potpis za novi klub!

Interov duo Geoffrey Kondogbia i Jeison Murillo su danas stigli u Španjolsku, a u toku dana će potpisati ugovor sa Valencijom.

Interov duo stigao u Valenciju

Novi trener kluba Marcelino imao je dosta posla na transfer marketu ovog ljeta. Na Mestallu su stigla četiri nova pojačanja, Simone Zaza, Neto, Fabian Orellana i Nemanja Maksimović, a po svemu sudeći doći će još dvojica.

Danas su španjolski mediji objavili fotografije Interovog dvojca, Geoffreya Kondogbije i Jeisona Murilla, na aerodromu u Valenciji, gdje će danas potpisati ugovor sa španjolskim velikanom.

Francuz nije ispunio očekivanja nakon što je stigao u klub iz Monaca u ljeto 2015. godine za oko 30 miliona eura, a također je imao i lošu predsezonu na kojoj je postigao nevjerovatan autogol protiv Chelseaja.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

S druge strane, Murillo je bio jedan od ključnih igrača tima prošle sezone, u kojoj je odigrao 27 utakmica u Seriji A, ali nakon dolaska novog trenera Luciana Spallettija, 25-godišnji kolumbijski reprezentativac se nije našao u njegovim planovima za novu sezonu.

Pored njih dvojice, također se pojavila fotografija Arsenalovog defanzivca Gabriela Pauliste, koji je na aerodrom stigao sinoć, a koji će u klub navodno doći za oko 10 miliona eura.

[su_watch_live_football]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!