NaslovnicaVijestiIntervju koji je Tuchela koštao posla: PSG ekspresno pronašao njegovu zamjenu!

Intervju koji je Tuchela koštao posla: PSG ekspresno pronašao njegovu zamjenu!

Thomas Tuchel je dao kontraverzni intervju odmah nakon što ga je PSG otpustio ranije danas, tvrdeći da je više političar nego trener.

Danas u jutarnjim satima objavljeno je da je Tuchel otpušten od prvaka Ligue 1, okrutno vrijeme za takvu odluku, nakon što je PSG ostvairo pobjedu od 4-0 protiv Strasbourga, dok nam dolaze i praznici.

Prema izvješćima, Nijemac je zapravo saznao svoju smjenu nakon te pobjede u srijedu navečer, koja je uslijedila neposredno nakon njegovog kontraverznog intervjua.

Govoreći sa medijima u svojoj zemlji, bivši menadžer Borussije Dortmunda rekao je da se ponekad u Parizu osjeća više poput ‘sportskog političara ili ministra sporta’ nego kao trenera.

Nakon utakmice Canal + ga je pitao za njegov komentar, a sada već bivši menadžer PSG-a rekao je: “Nisam rekao da se više radi o politici nego o sportu, niti da mi trenig više nije zabavan. To nije istina. moguće je da su preveli pogrešno.

“Pogledajte video intervju. Upravo sam rekao da je PSG jedinstven i da mi je to veliki izazov. Uvijek je bilo tako.”

“Sviđa mi se ovaj izazov i ništa se nije promijenilo.”

Od 2018. godine, kada je preuzeo dužnost Unaija Emeryja, posvađao se sa dvojicom sportskih direktora sa kojima je surađivao, Anterom Henriqueom u početku, a sada Leonardom i to je vjerojatno razlog zašto je smijenjen.

Nakon što su ga pitali o njeogovoj utakmici u srijedu, Tuchel je rekao: “Dao sam intervju novinaru koji mi je rekao da napravim priču o njemačkim trenerima.”

“To nije intervju za njega. Nije dopušteno. Šalio sam se na njemačkom. Prijevod nije točan. Ne možemo prevoditi od riječi do riječi.”

“To je bila šala dok smo razgovarali i nije dopušteno.”

Očekuje se da će Mauricio Pochettino dobiti posao u glavnom gradu Francuske, bivši šef Spursa, koji je igrao za PSG.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!