NaslovnicaVijestiINTERVJU SA OZILOM - BEZ DLAKE NA JEZIKU: Zvijezda Arsenala otkriva svoj...

INTERVJU SA OZILOM – BEZ DLAKE NA JEZIKU: Zvijezda Arsenala otkriva svoj odnos sa trenerom!

Mesut Ozil je održao dubok i iskren intervju dok je raspravljao o raznim pitanjima, uključujući svoje mučeničke dane u Arsenalu do sada ove sezone.

31-godišnjak je do sada bio ograničen na samo dva nastupa, a iako se borio sa bolesti i problemima izvan terena, Unai Emery ga je također izostavio, iako je naizgled bio dostupan.

Bilo je sličnih situacija prošle sezone, jer Ozil nije uvijek bio izvjestan u početnih 11, dok The Sun primjećuje kako je čak i šef Arsenala Raul Sanllehi ponovio Emeryjevu perspektivu Ozila koji mora naporno trenirati kako bi se vratio u ekipu.

Kao rezultat toga, glasine povezuju Ozila sa odlaskom iz Arsenala gdje se navodi da bi Turska mogla biti njegova sljedeća destinacija.

Međutim, na temelju Ozilovih komentara u nastavku, on nema najmeru uskoro napuštati Arsenal i nije samo iznio pretpostavke da između njega i Emeryja nema problema, već je ponovio da će i dalje davati sve od sebe kako bi Arsenal napredovao.

“Sve što znam je ono što je već rečeno”, rekao je Ozil. “Naravno, razočaravajuće je. Ali kao profesionalni nogometaš moram poštivati odluku trenera. Ako nisam uključen i gledam od doma, to me čini bespomoćnim.”

“Želim biti dio ekipe, žečim podržati svoje sugirače u uspjehu. Ne treniram cijelo vrijeme uzalud, spreman sam za igru. Ovo ne bi trebalo biti o meni ili o treneru, samo o klubu. Moram dati sve od sebe, biti fokusiran i spreman, a zbog toga i treniram.”

“Radio sam sa nekim od najvećih svjetskih trenera – Arseneom, Mourinhom, Joachimom Lowom i uvijek pokazujem poštovanje. Isto je i za Unaija.”

“Možda nećemo razgovarati oči u oči o svemu, ali to je normalno, to je život, a isto je sa mojom obitelji i prijateljima. Morate to prihvatiti i ići naprijed.”

“Mislim da se to neće dogoditi. Ja ću igrati. Vjerujem u sebe i vjerujem da ću uraditi ono što se traži od mene, jer želim da pomognem ovom klubu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!