NaslovnicaVijestiInvestiranje u budućnost: Bayern ne odustaje od svoje politike, dovode još jednog...

Investiranje u budućnost: Bayern ne odustaje od svoje politike, dovode još jednog mladića za ogroman novac

U potrazi za mladim nogometašima, skauti Bayerna pronašli su tek 18-godišnjeg igrača iz Mađarske koji trenutno nastupa u austrijskoj Bundesligi i koji bi koštati Bavarce najmanje 10 milijuna eura.

Sport Bild izvještava da su skauti Bayerna pronaši još jednog talenta kojeg po svu cijenu žele vidjeti u njihovoj ekipi.  Član austrijskog Salzburga, koji je u posljednjih nekoliko godina “producirao” zaista fenomenalne igrače, Mađar Dominik Szoboszlai je na radaru Bavaraca i oni ga po svu cijenu žele dovesti iz austrijskog prvenstva.

KLADIONIČARI OPREZ: Dortmund putuje u London bez najboljeg igrača u ovoj sezoni, odigrajte ovo i uzmite novac!

Osamnaestogodišnjaka također prati Juventus, što je potvrdio i dobro obajvješteni Calciomercato. Čak je tijekom zimskog transfer rok Atalanta poslala ponudu za mladog Mađara koji su u Salzburgu odbili. Veznjak, pred kojim je možda velika karijera, također je na radaru Arsenala, Intera, a vjerojatno i još nekoliko drugih klubova, ali svi oni moraju biti svjestni da će ih Mađar koštati najmanje 10 milijuna eura.

Salzburg je Szoboszlai “kalio” u drugoj austrijskoj ligi u ekipi Lieferinga a do sada je odigrao samo pet utakmica za prvu momčad.

Salzburg je poznat kao ekipa gdje se razvijaju sjani nogometaš kao što su Naby Keita, Upamecano, Sadio Mane…

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!