NaslovnicaVijestiIPAK ĆE GA PRODATI: Barcelona postavila cijenu od 100 milijuna eura -...

IPAK ĆE GA PRODATI: Barcelona postavila cijenu od 100 milijuna eura – Manchester United zainteresiran!

Ipak će ga prodati! Barcelona postavila cijenu od 100 milijuna eura – Manchester United zainteresiran! Barcelona je, kako se izvješćuje, stavila 100 milijuna eura na Philippea Coutinha jer bi mogli biti otvoreni za prodaju ovog ljeta.

IPAK ĆE GA

26-godišnjak je prošle sezone zaslijepio sve u Liverpoolu, pojavivši se kao jedan od najboljih kreativnih zvijezda u Europi, što je dovelo do njegovog preseljenja na Nou Camp prošlog siječnja.

Međutim, u svojoj prvoj sezoni sa katalonskim divovima, uspio je ostvariti samo devet golova i pet asistencija u 41 nastupu, a od njega se bez sumnje očekivalo mnogo više prije početka sezone.

To je dovelo do stalnih špekulacija oko njegove budućnosti, a Calciomercato sada izvješćuje da je Barcelona stavila cijenu od 100 milijuna eura na Coutinha sa Manchester Unitedom koji je posebno zainteresiran.

Vrijeme će pokazati da li će Brazilac otići ovog ljeta, jer bi se moglo reći da bi barem trebao ostati još jednu sezonu kako bi dokazao svoju vrijednost prvacima španjolske koji sada imaju dovoljno vremena da se smire i prilagode u Primeri.

Ipak, takva razina očekivanja u Barceloni dok se nastavljaju natjecati na više frontova, treneru Ernestu Valverdeu će trebati mnogo više i mogao bi se možda odlučiti za rekonstrukciju u napadu, ovisno o tome kto bi mogao doći.

Coutinho još uvijek ima vremena da odigra važnu ulogu u Barceloni, jer još uvijek imaju naslov prvaka, Kup Kralja i Ligu prvaka za koje trebaju igrati do kraja sezone.

Međutim, vrijeme će pokazati da li je Manchester United, ili bilo koja druga zainteresirana ekipa, spremna ispljunuti 100 milijuna eura i testirati rješenje Barcelone ovog ljeta, ako budu doista spremni slušati ponude.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!