NaslovnicaVijestiIPAK NE IDE U NAPOLI - Rui Patricio potpisao za klub iz...

IPAK NE IDE U NAPOLI – Rui Patricio potpisao za klub iz Premier lige…

Ipak iznenađenje – puno se pisalo o tome kako će prvi golman Portugala, Rui Patricio, postati novi golman momčadi iz Napulja, ali taj je transfer ipak propao. Klub iz Premier lige službeno je potvrdio kako su postigli dogovor s golmanom Sportinga.

rui patricio

Rui Patricio novi je igrač Wolvesa. Potpisao je za novog prvoligaša u Engleskoj. Rui Patricio odlučio je napustiti Sporting nakon što su navijači napali igrače Sportinga i Bas Dostu razbili glavu. Osim njega uskoro se očekuje kako će Sporting napustiti još je nekoliko sjajnih igrača među kojima su Bas Dost, Bruno Fernandes, Gelson Martins i Wiliam Carvalho. Jučer su tako odlazak iz kluba potvrdili i Podence, Ribeiro, Battaglia i Rafael Leao.

[su_bet365_koeficijenti]

Rui Patricio tako je prvi od Sportingovih kapitalaca koji će napustiti klub. Dugo je pregovarao sa Napolijem oko transfera vrijednog 15-20 milijuna eura, ali nakon incidenta situacija je postala drugačije. Rui Patricio postao je slobodan igrač i tada je postalo bitno samo tko će ponuditi bolji ugovor.

Najbolji ugovor ponudili su mu Wolvesi – klub za koji mnogi sumnjaju da su “sklopili ugovor s vragom”. Naime, navodno su vlasnici kluba dogovorili “svašta” sa superagentom Jorgeom Mendesom koji im osim Rui Patircija planira dovesti još nekoliko svojih igrača među kojima su i Andre Silva i Wiliam Carvalho, Raul Jimenez, čak i Joao Cancelo je jedna od opcija.

[su_bet365_100bonus]

Carlo Ancelotti od sljedeće sezone vodit će fenomenalnu momčad iz Napulja nakon što je De Laurentiis otpustio Sarrija. Dolaskom Ancelottija Napoli se nada dolasku nekih zvijezda kao što Di Maria, Benzema, Vidal, a prvi transfer trebao je biti Rui Patricio čiji je transfer bio skoro dogovoren i upravo je zato ovaj transfer u Wolvese veliko iznenađenje ako uzme u obzir da se Napoli bori za naslov prvaka u Italiji i Wolvesi su tek ušli u prvu englesku ligu gdje nemaju nekih ozbiljnih šansi za ikakav uspjeh kraj velikih klubova poput Uniteda, Cityja, Chelseaja, Arsenala, Liverpoola, Tottenhama itd..


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!