NaslovnicaVijestiIsco: "Možda je problem u meni!?"

Isco: “Možda je problem u meni!?”

Francisco Román Alarcón Suárez, ili skraćeno Isco. Golden Boy, igrač magije, ali i igrač kaosa. Vječno na granici između prvog sastava i klupe, ali uvijek prva opcija kada je netko ozlijeđen. Odigrao preko 230 utakmica u dresu Reala te zabio i asisitrao neke od najvažnijih golova u povijesti ‘kraljevskog kluba’.

Isco je krajem 2012. godine dobio nagradu ‘Golden Boy’ koja se dodjeljuje najboljem mladom igraču. Nekoliko mjeseci nakon što je proglašen za najtalentiranijeg igrača svijeta – tranfser u Real Madrid. Logičan potez – reklo bi se. Transfer vrijedan “samo” 30 milijuna eura.

Od prvog dana dokazuje da je riječ o nevjerojatno kvalitetnom igraču, ali stalno je na rubu prvog sastava i klupe. Čak i kada je najbolji igrač u Realu, a bilo je perioda kada je bio bolji i od Cristiana Ronalda. Istog ljeta Real Madrid doveo je i najskuplje pojačanje u njihovoj povijesti – Gareth Balea.

Bale je u Realu odigrao 50 utakmica manje od Isca, ima bolju statistiku od Isca, ali ima i znatno veće povjerenje. Isco nije napadač, on je igrač između linija, igrač koji povezuje vezni red i napad i njegov se učinak ne ogleda isključivo u statistici golova i asistencija. Isco je igrač zbog kojeg je James Rodriguez morao napustiti Real.

[su_live_koeficijenti]

Isco je ‘Realov Joker’, igrač koji je nebrojeno puta spašavao sezonu. Isco Disco, prozvali su ga navijači. Igrač poteza koji iz ničega svojom magijom donosi pobjede. Isco je i igrač kaosa. Kada se linije na terenu raspadnu, tada je Isco najmoćniji. To je pokazao i preksinoć u utakmici Španjolska i Argentina kada su Španjolci na krilima Isca pregazili Argentinu 6-1, a Isco je zabio hat-trick.

“Izbornik Španjolske u mene ima povjerenja, ali u Madridu to još nije slučaj.” Iako najbolji igrač u reprezentaciji, Isco se bori za svoje mjesto u Madridu, no to nije slučaj samo kod Zidanea. Isto je bilo i kod Ancelottija, isto je bilo i kod Beniteza i isti je sada slučaj sa Zidaneom.

[su_bet365_app]

Zna to i sam Isco koji kaže: “U Madridu je mnoštvo kvalitetnih igrača, možda je problem u meni.” Ako netko zna kako kvalitetno upravljati igračima, to je Zidane! On odlično raspjedjeljuje minutažu, a Isco ove sezone ima 2500 minuta u Realu i teško se može žaliti na minute.

No zna Isco i sam da se u trenutku sve može promijeniti. Isco je ušao u najbolju formu prošle sezone upravo u trenutku kada je Bale otpao zbog ozljede. Pokazao se u punom sjaju i vodio Real do titule prvaka Europe i Španjolske. Navijači u Madridu sigurno nisu zaboravili kako je upravo on bio jedan od glavnih za osvajanje te dvije titule.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!