NaslovnicaVijestiIsco seli u Premier ligu

Isco seli u Premier ligu

Prema pisanju Mundo Deportiva, Everton se smatra ‘najisplativijom opcijom’ za veznjaka Real Madrida, Isca. Ovaj 29-godišnji veznjak je ove sezone za Los Blancose započeo samo dvije utakmice, a do sada je skupio ukupno 342 nastupa za španjolskog velikana, postigavši 52 gola u tom periodu.

Isco seli

Posljednji od tih golova stigao je prošlog mjeseca u pobjedi Reala protiv Mallorce (6-1), ali nedostatak minutaže pogoršan je ozljedom koju je zadobio u nedeljnom porazu na gostovanju protiv Espanyola (2-1).

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Isco se u dosadašnjoj karijeri može pohvaliti impresivnim nizom trofeja, koji uključuje četiri Lige prvaka, dva naslova La Lige, jedan Kup kralja i četiri klupska svjetska prvenstva.

Everton je istaknut kao najbolja opcija za nastavak karijere, izazivajući nadu za ponovni susret sa Rafaelom Benitezom nakon što su zajedno radili na Bernabeu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!