NaslovnicaVijestiISCO VIKAO NA NAVIJAČE: Evo što im je poručio nakon što su...

ISCO VIKAO NA NAVIJAČE: Evo što im je poručio nakon što su mu počeli zviždati protiv CSKA Moskve!

Iako je Real Madrid osvajao Ligu prvaka u prethodne tri sezone, izgleda kako im je ‘kriptonit’ u ovom takmičenju CSKA Moskva. Ruski velikan ih je uspio savladati u oba susreta grupne faze Lige prvaka, pobijedivši ih prvo minimalnim rezultatom kod kuće, a zatim i jučer u posljednjem kolu na Santiago Bernabeuu rezultatom od čak 3-0.

Isco sretan

Uprkos tim porazima, ‘kraljevski’ klub je osvojio prvo mjesto u grupi, dok je CSKA završila posljednja. Nema sumnje kako navijači moskovskog kluba neće zaboraviti jučerašnju predstavu njihovog tima, iako se trener domaćina odlučio za dosta slabiji sastav. Međutim, u početnih 11 su se našle zvijezde kao što su Thibaut Courtois, Marcelo, Isco, te Karim Benzema, dok su u drugom poluvremenu u igru ušli i Gareth Bale, Dani Carvajal i Toni Kroos, koji nisu ništa ponudili.

Ipak, jedan od njih je na sebe navukao bijes navijača znatno više od ostalih, a riječ je o veznjaku Iscu. Španjolski veznjak ima velikih problema sa malom minutažom od početka nove sezone, a mnogi ga u posljednje vrijeme kritikuju zbog njegovog ponašanja. Pored toga, svojim izdanjem u jučerašnjem porazu nije učinio ništa kako bi barem malo popravio situaciju u kojoj se nalazi.

Naime, u 55. minuti susreta on je promašio veliku priliku, nakon čega su uslijedili zvužduci skoro cijelog Santiago Bernabeua. Španjolske novine Sport i Marca izvještavaju kako se 26-godišnjak nakon toga okrenuo prema tribinama i uzviknuo ‘Što želite?’. Međutim, to mu nije nimalo pomoglo. Toliko ih je razbijesnio da je izviždan svaki put kad bi primio loptu u sljedećih deset minuta.

Nakon deset minuta, određeni dio navijača je počeo prekidati te zvižduke aplauzom pri svakom njegovom prijemu lopte, nakon čega su zvižduci prestali. Pored toga što bi ovaj poraz mogao dodatno narušiti već narušenu atmosferu u svlačionici Los Blancosa, mogao bi i pokvariti odnos između jedne od najvećih zvijezda kluba i navijača, što se puno puta ranije znalo događati kada je u pitanju Real Madrid.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!