NaslovnicaVijesti"Isključio sam telefon i nisam se čuo s roditeljima mjesecima, mislili su...

“Isključio sam telefon i nisam se čuo s roditeljima mjesecima, mislili su da sam mrtav”

Vezni igrač Pescare Mamadou Coulibaly prisjetio se kako je riskirao život kako bi se preselio u Italiju.

Mamadou Coulibaly objasnio kako je stigao u Italiju

Coulabaly je rođen 1999. godine u Thiesu, u Senegalu, i prošao je teško djetinjstvo u nadi da će jednog dana postati profesionalni nogometaš.

Nedavno je odigrao svih 90 minuta u remiju Pescare protiv AC Milana (1-1), što je za njega bio veliki jubilej.

“Otišao sam od kuće sa ruksakom”, počeo je svoju priču za Gazzettu dello Sport.

“Samo sam svom prijatelju rekao gdje idem, roditelji su mislili da sam u školi. Isključio sam svoj telefon i nisam nikog zvao dva ili tri mjeseca, mislili su da sam mrtav.”

“Kod kuće sam imao dovoljno za preživljavanje zajedno sa moje dvije sestre. Moj otac nije želio da se bavim nogometom, za njega je obrazovanje bilo važno, mi smo porodica učitelja.”

“Govorio mi je kako će me voditi na probe u europske timove, ali to je bilo samo da me utiša. Riskirao sam svoj život dolaskom u Italiju, ali to je bilo zbog njih. Uskoro ću im moći financijski pomagati.”

“Autobusom sam stigao iz Dakara u Maroko, i to nije bilo opasno, ali poslije se svašta dešavalo. Tu sam spavao u luci, nisam imao novca za brod. Jedan čovjek koji me nekoliko dana viđao me upitao šta radim i zašto spavam na ulici, otkrio sam mu da želim u Europu. Nakon nekoliko dana se vratio i rekao mi da mogu s njim.”

“To nije bio brod kao na TV-u, bio je veći i prevozio je hranu. Na njemu je bilo još 20 dječaka kao što sam ja.”

“Ponekad me ovdje u Italiji zovu “momak sa broda” kako bi me vrijeđali, ali na to ne reagujem. To je način na koji sam došao ovdje, i nisam ništa gori niti bolji od ostalih koji su došli u Italiju na isti način. Bilo je opasno, da se desila neka nesreća ne bih preživio jer ne znam plivati.”

Coulibaly je pomogao svom timu da izvuče neriješen rezultat protiv Rossonera prošlog vikenda, ali situacija je i dalje teška u Pescari.

Slavili su samo u dvije ligaške utakmice ove sezone, a zadnji put u februaru, te ih devet bodova dijeli od ostanka u ligi.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!