NaslovnicaVijestiIskustvo - ključni faktor uspjeha u Ligi prvaka

Iskustvo – ključni faktor uspjeha u Ligi prvaka

U večerašnjoj uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka Juventus je slavio protiv Tottenhama koji je veći dio utakmice bio bolji protivnik na prepunom Wembleyju. U večerašnjoj utakmici Tottenham Spursa i Juventusa momčad iz Torina pokazala je svijetu zašto su oni top 5 najboljih momčadi u Europi.

Riječ je momčadi koja je igrala finale Lige prvaka 2015. i 2017. godine, ali mnogi smatraju da ‘Stara dama’ od odlaska Bonuccija više nije momčad za velike domete, no danas su svima pokazali suprotno. Tottenham je u prvih 65 minuta bio bolji protivnik, a onda se pojavio Gonzalo Higuain i u 3 minute zabio i asistirao! Riječ je igraču koji je plaćen 90 milijuna eura i doveden je zbog ovakvih utakmica. Od te 67. minute Juventus se zatvorio i kontrolirao utakmicu, Spursi su se trudili, ali granita obrana Bianconera nije popustila i Juventus se pridružio Realu, Cityju i Liverpoolu u četvrtfinalu Lige prvaka!

[su_bet365_app]

Iskustvo je ključan faktor uspjeha u Ligi prvaka

Iskustvo, ali i kompaktnost momčadi ključni su faktori uspjeha u Ligi prvaka. Gledali smo mnoge dobre momčadi u ligama petice koji nikad nisu ostvarili uspjeh u Europi, a aktualni primjeri su Tottenham Hotspur i PSG koji imaju sjajne momčadi i igraju jako atraktivan nogomet, ali nemaju iskustvo pobjeđivanja u najelitnijem klupskom natjecanju. Tottenham nema iskustvo osvajanja trofeja, riječ je o timu koji igra dobar nogomet, ali nemaju pobjednički mentalitet poput europskih divova – Real Madrida, Barcelone, Bayerna, Milana ili Juventusa.

[su_champions_league]

Kada je riječ o Ligi prvaka teško je oteti se dojmu da klupska tradicija ipak nešto znači, europski velikani čak i u najtežim trenucima u Ligi prvaka izgledaju dobro. Ali još je posebnije kako momčadi zrelih igrača često pobijede i kada su inferiorni, poput Chelseaja koji je osvojio Ligu prvaka 2012, ili Reala koji i u ovom teškom trenutku bez većih problema izbaci PSG-a. Čisti primjer danas je i utakmica u kojoj se Juventus nakon prvog gola nije povukao jer je namirisao krv, kroz 3 minute zabio dva gola i znali su da je prolaz njihov! Pochettinu se ne može zamijeriti puno. Momčad je bila odlično pripremljena, ali to je mlada momčad koja nema iskustvo igranja na ovoj razini i Juve je to iskoristi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!