NaslovnicaVijestiISLAMSKI VOĐA ŠOKIRAO SVIJET: Salaha je stigla kazna od Boga zbog ovog...

ISLAMSKI VOĐA ŠOKIRAO SVIJET: Salaha je stigla kazna od Boga zbog ovog razloga!

Za mnoge fanove Liverpoola, kao i za mnoge Egipćane, uslijedio je veliki šok kada je na terenu u Kijevu ostao ležati Salah. Odmah je bilo jasno da neće moći nastaviti susret prema izrazu njegovog lica, a kada je napuštao teren u suzama u Egiptu su strepili zbog mogućeg neodlaska na Mundijal u Rusiju. Muslimanski porok zna razlog zbog čega je to tako.

 Salaha je stigla kazna

Nije samo finale Lige prvaka došlo u pitanje, nego i nastup u Rusiji, ali ipak Salah se uspješno opravlja te će biti sasvim spreman do početka prvenstva.

>> Argentina će protiv Hrvatske zaigrati u NIKAD viđenoj formaciji na SP!

Dok su mnogi u potrazi za krivcem uperili prst na Ramosa, muslimanski propovjednik je uvjeren da je Salahova povreda božija kazna. “Imami, koji su mu objasnili da mu je dopušteno prekinuti post, dopustili su mu da mu se dogode i neke druge stvari. To je upozorenje iskrenom vjerniku da se vrati na pravi put”, rekao je Mubarak al- Bathali.

Liverpoolov napadač prekinuo je post u mjesecu Ramazanu dan prije Lige prvaka kako bi se adekvatno spremio za finale, ali propovjednik iz Kuvajta je uvjeren da ga je božija kazna stigla u subotu u Kijevu. “Bog ga je kaznio”, napisao je propovjednik, uvjeren da je Salah počinio veliki grijeh jer je prekinuo post zbog nastupa u finalu koje se prerano završilo.

[su_live_koeficijenti]

Mnogi će reći da je ovo izmišljanje, ali kada se vratimo nazad, Salah je doživio povredu u vrijeme kada je u Kijevu nastupilo vrijeme iftara, prema kojem vijernici mogu da piju i jedu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!