NaslovnicaVijestiIspadanje Juventusa iz Lige prvaka stvorilo probleme za Dinamo Zagreb!

Ispadanje Juventusa iz Lige prvaka stvorilo probleme za Dinamo Zagreb!

Iako je Juventus u petak navečer slavio sa 2-1 protiv Lyona, oni su ispali iz Lige prvaka, s obzirom da su u Francuskoj izgubili sa 1-0.

Ispadanje Juventusa

Ovo ispadanje neće biti bolno samo za Juventus i njihovog Maurizija Sarrija, koji je kako stvari stoje na rubu otkaza u Staroj dami, nego će to utjecati i na Dinamo Zagreb.

Radi se o tome da je Dinamo Zagreb u osmini finala navijao za Juventus i Barcelonu, zbog toga što bi ih njihove pobjede pogurale i pomogle im da preskoče jedno pretkolo Lige prvaka.

Lyon se uspio plasirati i izbaciti Juventusa, a sada će Dinamo morati da igra 2. kolo kvalifikacija za sljedeću sezonu Lige prvaka.

Ove sezone je bitno da Lyon i Napoli ne osvoje Ligu prvaka za Dinamo, ako se naravno oba kluba plasiraju dalje, jer Napoli večeras igra protiv Barcelone, gdje su autsajderi sa koeficijentom 5.50 na njihovu pobjedu.

U drugom i trećem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka će se igrati samo jedna utakmica, gdje će domaćim biti određen izvlačenjem, a Dinamo Zagreb će biti nositelj. U doigravanjima će se igrati dvije utakmice i Dinamo će biti među četiri nositelja sa Red Bullom, Olympiakosom i Celticom. Izvlačenje je na rasporedu 31. kolovoza.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!