NaslovnicaVijestiISPADANJE SA MUNDIJALA PODIGLO TENZIJE: Da li će Srbija izgubiti Kolarova i...

ISPADANJE SA MUNDIJALA PODIGLO TENZIJE: Da li će Srbija izgubiti Kolarova i Matića?

Nakon ispadanja Srbije sa Mundijala, dva ključna igrača ove reprezentacije razmatraju mogućnost odlaska u reprezentzativnu mirovinu. Iskusni Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić ne znaju što će se desiti u budućnosti.

Kolarova i Matića

Srbija je završila svoj nastup na Svjetskom prvenstvu, a odmah se postavljaju pitanja koja se odnose na njezinu budućnost. Trener Mladen Krstajić nema garancije da će moći nastaviti sa svojim radom, ali još se ne zna, da li će svi igrači nastavili reprezentativnu karijeru. Dvojica su već “kritična”.

Kapetan Aleksandar Kolarov osjeća kako je došao do zrelih nogometnih godina, zato će dobro razmisliti o tome kako i šta dalje.

„Ja sam uvijek bio tu, no trenutno mi  treba vremena za predah. Ako još uvijek imam nešto da dam reprezentaciji ja ću se odazvati. Inače, neću biti sebičan. Ja ću razgovarati s ljudima iz saveza kako bi vidjeli da li me još uvijek vide u nacionalnom nogometnom dresu “, rekao je Kolarov, koji je blistao u dresu Rome prošle sezone.

>> Evo što je Nemanja Matić poklonio svom novom suigraču Fredu nakon jučerašnje utakmice između Srbije i Brazila!

Zabrinutost također ima i veznjak Manchester Uniteda Nemanja Matić, koji je za razliku od Kolarova ostao dužnik na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Matić ima samo 29 godina, ali kaže da je umoran.

[su_bet365_100_bonus]

„Prvo se moram odmoriti, igrao sam oko 60 utakmicove sezone. Vidjet šta će se desiti u budućnostiu, mi ćemo raspravljati o tome, ne želim nagađati. Ako osjetim da ne mogu dati sve od sebe, ja ću se povući.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!