NaslovnicaVijestiISPRIČAO SE: Virgil van Dijk na ceremoniji isprovocirao Cristiana Ronalda, a zatim...

ISPRIČAO SE: Virgil van Dijk na ceremoniji isprovocirao Cristiana Ronalda, a zatim mu se ispričao na sjajan način!

Defanzivac Liverpoola i jedan od najboljih igrača svijeta Virgil van Dijk na zanimljiv se način ispričao Cristianu Ronaldu nakon što ga je prethodno isprovocirao na sinoćnjoj ceremoniji dodjele Zlatne lopte.

Van Dijk se ispričao Cristianu Ronaldu

Njih dvojica su završili na drugom i trećem mjestu, iza Lionela Messija, koji je tako osvojio svoju šestu Zlatnu loptu, postavši ponovo igrač koji je najviše puta osvojio ovu nagradu u povijesti nogometa.

Van Dijk je sinoć dao kontroverzan intervjuu za novinare na ceremoniji. Naime, na izjavu novinara kako Ronaldo nije tu, te da li to znači da će Nizozemac imati rivala manje sinoć, on je odgovorio: “Znači on je bio rival?”

Ovo je izazvalo burnu reakciju nogometne javnosti, a među prvima mu se suprostavio engleski novinar Piers Morgan koji mu je odgovorio kako je Ronaldo daleko veći igrač, te da je Van Dijk daleko izvan njegove lige. Ipak, 28-godišnjak mu je odgovorio na sjajan način, napisavši na svom twitter profilu kako se samo šalio, te da Morgan treba odgledati cijeli intervju kako bi shvatio kontekst njegove izjave.

Nakon toga, napisao je: “Bila je velika privilegija prisustvovati sinoćnjoj dodjeli Zlatne lopte. Sretan sam zbog tople dobrodošlice koju sam dobio u Parizu i želim se zahvaliti svima koji su nas tamo dočekali.”

“Prije svega, želio bih čestitati Lionelu Messiju na osvajanju povijesne šeste Zlatne lopte. Kao što sam već rekao sinoć, važno je sjesti i diviti se njegovoj veličini, čestitam mu na još jednoj izvanrednoj godini. Što se mene tiče, čast mi je što sam bio nominiran i jako sam ponosan što sam završio na drugom mjestu, u društvu dvojice najboljih ikad, Lionela Messija i Cristiana Ronalda.”

“Uživali smo u nekim sjajnim bitkama ove godine i nadam se da će ih biti još u budućnosti. Ponosan sam na sebe i nadam se da će ovo inspirirati mnoge druge da vjeruju u sebe i da nikad ne odustaju od svojih snova. Gladan sam uspjeha i nastavit ću raditi naporno kako bih napredovao i nastavio biti što bolji.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!