NaslovnicaVijestiISPROVOCIRAO GA: Cesc Fabregas odgovorom 'uništo' legendu Tottenham Hotspura!

ISPROVOCIRAO GA: Cesc Fabregas odgovorom ‘uništo’ legendu Tottenham Hotspura!

Veznjak Monaca Cesc Fabregas sjajno je na službenom twitter profilu odgovorio na objavu legende Tottenham Hotspura Grahama Robertsa, koji ga je isprovocirao zbog male minutaže.

Fabregas uništio legendu Tottenham Hotspura

Španjolac je početkom godine napustio Chelsea i otišao u klub iz Kneževine nakon što se nije uspio izboriti za mjesto u početnih jedanaest Sarrijevog tima.

U Monaco ga je doveo nekadašnji suigrač iz Arsenala Thierry Henry, koji je u međuvremenu dobio otkaz. Od njegovog odlaska sa Stamford Bridgea, Chelsea je izborio polufinale Europske lige pobjedom protiv Slavije Prag u četvrtfinalu, dok će u polufinalu također igrati i njihov gradski rival Arsenal, koji je slavio protiv Napolija.

S obzirom da su Spursi također prošli u polufinale Lige prvaka nakon nezaboravnog dvomeča protiv Manchester Cityja, Fabregas je na twitteru svojim fanovima postavio pitanje: “Kao fan, da li biste radije prošli u finale Lige prvaka i izgubili, ili osvojili Europsku ligu? Samo sam znatiželjan.”

Roberts, koji je sa Tottenham Hotspurom osvojio Europsku ligu 1984. godine prije odlaska u Chelsea kasnije u karijeri, na to je odgovorio: “Ne igraš često u posljednje vrijeme Cesc?”. 31-godišnjak mu nije ostao dužan, te je napisao: “Ne znam tko si ti i ne znam da li igram često ili ne, ali znam da nećete ništa osvojiti ni ove sezone.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!